ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Δικαίωμα Ακύρωσης παραγγελίας

Ο χρήστης δύναται να ακυρώσει μία παραγγελία που έδωσε με οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας, ώστε αυτή να μην εκτελεστεί, υπό την προϋπόθεση ότι αυτή δεν έχει ήδη εκτελεστεί. (αφορά παραγγελίες που βρίσκονται σε ένα από τα στάδια: "Εκκρεμής" - "Σε επεξεργασία" - "Σε εξέλιξη").

Δικαίωμα Υπαναχώρησης / Επιστροφής εμπορευμάτων.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεση του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών, για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιοδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μην ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
3. Για τα προϊόντα Smartwatch σε περίπτωση ενεργοποίησης τους δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος.

Διαδικασία επιστροφής

1. Αν έρθετε στο κατάστημά μας στην οδό ΣΩΤΗΡΟΣ ΔΙΟΣ 39 & ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 159 (είσοδος) στον ΠΕΙΡΑΙΑ: Αφού ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, θα σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.

2. Αν το προϊόν σταλεί μέσω courier προτείνουμε:
α. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε η συσκευασία να είναι προστατευμένη κατά την αποστολή.
β. Τοποθετείτε μέσα στο πακέτο το οποίο έχετε φτιάξει, ένα έγγραφο στο οποίο θα μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη .

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 210-4119321, είτε μέσω e-mail στο info@bigtime.gr

Loading...